1 månad idag! ♥

Hallå hallå, längesedan jag uppdaterade nu, men har verkligen försökt jobba ikapp i skolan och nu ligger jag tillochmed väldigt mycket före så det var det värt. Känns skönt för då kan jag lägga mer fokus på bloggen och så.
 
Puma har i alla fall fått hennes långa unghäst vila nu. Hon har stått i snart 2 veckor, (rider ju aldrig på helgerna så efter den här helgen har det gått 2 veckor). Sammanlagt har hon i alla fall vilat i  3 veckor sen jag fick henne pga muggen också, så nu är det bara en vecka kvar egentligen så har hon fått den ena av de där 3 månaderna som dom ska vila upp sig om året.
 
Men eftersom jag bara hunnit rida totalt 1 vecka, så känns det inte som att hon behöver vila upp sig en hel månad för att smälta allt eftersom hon inte hunnit ta in så mycket nytt att lära sig. Så därför får 3 veckor räcka, det är ändå rätt lång tid, tanken är att hon ska få vila upp sig hela jullovet istället, som är 3 veckor. Så det blir väldigt mycket vila för henne nu i början men ska köra igång ordentligt på måndag igen och träna fram till jullovet nu så att hon blir riktigt fin :)
 
Kan också tillägga att när hon vilar ställs hon inte av helt och hållet utan hon får gå skrittpromenader och släppas i ridhuset, så hon är ändå igång bara att hon inte behöver jobba eller något, skritt för hand = vila.
 
Föresten kom jag på att idag har jag haft Puma i 4 veckor, alltså en månad! Fast om man räknar med tiden som jag faktiskt har ägt henne så har jag bara haft henne i 9 dagar ^^
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se