Mugg och foderstater

Halloj! Har inte blivit så mycket uppdatering för var superledsen i Onsdags pga att jag saknade Shatte och inte nog med det så när jag kom till stallet såg jag att Puma var jättesvullen i benet pga hennes mugg.. Hon är superkänslig men det har blivit bättre för varje dag som går. Hon har fått vila sedan dess och kommer få vila hela helgen för säkerhets skull. Men nu ikväll var muggen nästan helt bra! ALL svullnad är borta och muggen är också nästan helt borta. Har använt mig av en speciell salva som jag köpt av veterinären och den är helt GALET BRA, såren läker på en gång! 
 
Förutom det så sitter jag och klurar ut en jävla foderstat till Puma, vi håller ju på med foderstatsberäkningar och det är viktigt att veta exakt hur mycket ens häst faktiskt får i sig av olika ämnen, vissa är jätteviktiga som man faktiskt inte tänkt på. Jag tycker detta är lätt, intressant och väldigt kul men grejen är att till just Puma är det skitsvårt att få allting precis perfekt, men jag ska klura på det resten av min fredagskväll eller helg ;)
 
Jag tränade även lite ledarskapsövningar i ridhuset idag med P eftersom hon inte ska ridas och det gick jättebra, hon lyssnar verkligen jättebra på både röst och kroppsspråk, superkul! Släppte henne sen och då galopperade hon runt mig på en volt och lyssnade fortfarande superbra, löslongering! ^^
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se