Puma - 12 november

Hoppade för första gången på riktigt idag. Ställde upp huset och började med att hoppa fram på ena långsidan. Kom i trav och travhoppade första hindret, landade i galopp, varierade mellan 3 och 4 galoppsprång, bom, 3-4 galoppsprång igen, hopp, och sen 3-4 galoppsprång till sista bommen. Efter några gånger när hon taggat ner lite och lyssnade mer på mig skötte hon det galant! Sen hoppade jag fram på en båge som var snett igenom och där räckte det med en gång i varje varv för det skötte hon perfekt redan första gången.
När hon var framhoppad satte vi ihop en bana som var ganska klurig med mycket avstånd så man fick räkna galoppsprången hela tiden och hon var superduktig! Avslutade med en mer simpel bana som låg mellan 90-1,10.
Även där gick det superbra förutom att jag tjuvhåller i henne och då rev hon ett av räckena. Så jag är ganska besviken på min egen ridning vissa delar av passet för att jag bara sitter och håller och håller och typ parkerar eller så rider jag på för mycket. Men för det mesta gick det riktigt bra och jag är verkligen nöjd!
 
Nu när jag hoppat bana på henne på lägsta tävlingshöjd så vet jag vart vi ligger till och vad vi ska träna på, mycket handlar bara om mig själv. Så nu ska vi bara fokusera på lydnad och att stärka henne och att hon ska få bättre kondition. Hoppa kan hon och därför kommer vi nöta lite på 80 hinder för att hitta en bra rytm och hoppa mycket studs och blanda in bommar ibland i dressyrpassen. Jag är verkligen tävlingssugen men vill inte stressa fram något med henne för jag vill ge henne de bästa förutsättningarna och det kan jag inte om jag fortsätter rida som jag gör nu.. haha. Men som sagt, jag har inte bråttom och nu ska vi bara träna så att vi är skitbra till tävlingsdebuten i vår! :) Ska försöka hitta en bra tränare också som jag kan lära mig mycket av.
 
Men Puma var verkligen såå duktig idag och hon är SÅ  himla ärlig och hoppar i alla lägen, bäst är hon♥
 
 

Jättetråkigt att denna bilden blev suddig men laddar upp den ändå för hör var så fin!
Tänk om den varit skarp..
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se