Rolig fakta om mina hästar

Har haft 6 stycken hästar hittills och ja, de flesta har väl varit minst sagt speciella. Här får ni lite rolig fakta om dom allihop!
 
Running Shadow, aka Bruno.
 
* Han visste precis hur han skulle öppna sin boxdörr så en natt var det en på gården som såg hur lampan blinkade inne i stallet, hon gick dit och kollade, och det var då inte lampan det var fel på, utan nej, där stod Bruno och hade rymt från boxen och lekte med lampknappen!
 
Casio
 
* Han har gått på cirkus Europa, därför kan han en del trix, så en gång när jag skulle bära fram hinder släppte jag honom i ridhuset, då ställde han sig där man hämtar hindrena och där inne stod han och väntade för att han trodde det var "bakom kulisserna"!
 
* Han brukade även ställa sig med frambenen i kors varje gång efter man ridit eftersom han skulle "tacka och buga" för "showen".
 
Maja Gräddnos
 
* Expert på att rymma från hagen, i somras öppnade hon handtagen på grinden och gick ut från hagen och upp till stallet!
 
* Har hon ett tjockt täcke på sig på vintern så backar hon ut ur hagen genom staketet tills tråden går av och så springer hon iväg! Det gjorde hon den vintern då jag fick henne haha.
 
 
Detta är det jag kan komma på just nu, detta är också de minsta ponnysarna så det är väl därför de är mest speciella ? Har även haft en d-ponny men han var så himla snäll vad gäller allt så kan inte komma på något om honom! Men har annan fakta som jag kan skriva om honom och Shatte ifall ni vill? ;)
 
Typiskt Shatte, men kvar satt jag ;)



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se