Sämsta dagen på länge. Som slutade grymt!

Ja, ni läste rätt! Denna dag var sämst. 
Det började med att jag hann inte platta håret, så fick ha fula lockar hela dagen (sover med flätor). Sen så blåste det, så frisyren blev bara värre. 
 
Bussen var försenad med 10 minuter, skolan var tråkig, lunchen var äcklig, jag kunde inte äta på pizzerian, och sista lektionen var matte. 
 
Bussen till Cassie var försenad med 5 minuter, Cassie ville inte komma in, hon sitter fast i vänstervarvet och jag kan inte träna imorgon (varken jag eller Carina vill förstöra henne). 
 
Bussen hem var försenad med 15 minuter, jag fick vänta på bussen i älmsta i 30 minuter, men även den bussen var försenad med 5minuter. 
 
Mamma hade inte mockat när jag kom hem (dock slapp jag det, haha) och när vi skulle kvällsfodra så fick jag betfor vatten på mina vita byxor. 
 
Som tur var, är att jag fick sjukt god mat hemma och jag såg hela hunger games! Nu kanske ni tänker Guuud, jag såg ju Hunger Games för åååååår sen! Men jag har haft en uppfattning att den ska vara dålig, men eftersom jag och några ifrån klassen ska se premiären för Catching Fire på Onsdag, så tycker jag det var dags att kolla på första filmen faktiskt. 
Ska LÄTT köpa alla tre böcker sen, eller önska mig dom i födelsedagspresent/julklapp!!!! 
 
Men shiiiit! Min uppfattning var ju helt fel! Jag var fast efter 5minuter!!! Åhh, bästa filmen! Som jag taggar till Onsdag, Hedvig, jag, Matilda, Moa, Annika och Chanelle ska åka! Gryyymt!
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se