Veckan

Den här veckan har verkligen varit fullt upp, flera prov, programridning, Globen och sen min egen häst som jag vill spendera så mycket tid som möjligt med. Men kan berätta lite om veckan som gått ändå!
 
Måndag: Programridning med Miró, gick så himla bra! Han var fin direkt på framridningen vilket han aldrig är annars men jag hittar mer och mer knappar på honom. Ska föresten tävla dressyr på honom nu på måndag. LB:1.
 
Tisdag: Red Puma i ridhuset och testade hackamoret, gick över förväntan. Men det blev i princip ingen ridning för det kom in ett gäng och skulle ha kadriljträning och då vart allt bara kaosat och jag ledsen för att jag inte kunde rida som planerat och aa haha, jag satt av och gick ut då i alla fall.
 
Onsdag: Red på utebanan eftersom den hade tinat upp i onsdags som tur var, för det skulle vara kadriljträning igen så det fanns ingen chans att rida inne. Red på hacket igen och det gick verkligen skitbra. Men hon var så sjukt busig! Vet inte varför, förmodligen för att hon vilat så länge, men hon är så sjukt glad och jättebusig. Bockade huuur mycket som helst, direkt när jag skulle fatta galopp bockade hon runt. Men när hon hade busat av sig var hon superfin. Nöjd!
 
Torsdag: Red massa bommar i ridhuset, hon behöver verkligen det för hon blir så himla uppspelt när hon ser bommar och hinder. 3 galoppbommar på ena långsidan där det skulle vara 4 korta galoppsprång emellan och sen en studs på andra långsidan med en bom, hinder, bom, hinder, bom. Studsen skötte hon verkligen kanon! Tittade inte till nånting. Men de andra bommarna blev hon övertaggad på men det gick också bra efter att ha galopperat över dom några gånger.
 
Fredag: Puma vilade. Jag och Emelie åkte till Globen och såg på showen som var mellan 19- ca 23:00! Gick självklart på mässan också där jag hittade lite saker, trodde jag skulle hitta mer faktiskt men nä.. Suktade på ett Dyón träns som var skitsnyggt och tänkte verkligen köpa det men ångrade mig i sista stund, det kostar ändå lika mycket i en affär här hemma som på mässan så jag ska åka och köpa tränset i någon affär hemma istället så att jag är säker på att jag kan lämna tillbaka det om det inte skulle passa! Men snart är det mitt för det var så sjuuukt fint ;)
 
1. Orange Shockemöhle schabrak
2. Pannband från Ps of Sweden, rosa
 
3. Svart väst från Kingsland
 
Skitnöjd över köpen iaf och rekommenderar verkligen västen för den var sjukt skön!
Namnam  nu är det bara tränset som fattas :D
 
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se