2 knaz händelser

Tänkte dela med av av 2 skitroliga saker som hänt här nere, som egentligen inte har någon betydelse men asså ni fattar inte hur mycket jag garvade av detta.
 
Det första var häromdagen, typ någon gång i helgen eller slutet av förra veckan, kommer inte riktigt ihåg, men iaf så skulle jag och Amy ta ut våra hästar i hagen och precis när vi skulle passera över vägen så kommer en bil och vi stannar och väntar. Ena bilrutan vevades ner och en kille sticker ut huvudet när dom kör förbi och bara: Vilka fiiiina hästar ni haaar!! Med en väldigt pipig,tillgjord röst och fan va vi garva alltså. Det satt även en kille i baksätet i bilen och man bara såg hur han höll sig för garv och nästan vek sig haha!
 
Det gjorde den dagen kan jag säga, så jävla rolig :D
 
Den andra grejen var igår eftermiddags, alltså detta var bara skumt men människan såg ut som jag vettefanvad alltså! Vi gick utanför vårat hus längs vägkanten och så kommer en bil och killen i vevar ner rutan och bara skriker och gapar "HEEEEEJ!!" och viftar med armen som en jagvetvad. Hahaha asså det var bara skumt för han såg så knaz ut..  Kan tillägga att vi INTE känner honom heller, så han var alltså helt random och crazy.
 
Ja.. såhär är det då i Skåne tydligen, helt random folk bara kör förbi en och börjar prata eller skrika eller vifta med händerna istället för att ha dom på ratten haha! Lite charmigt ändå må jag säga ;)
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se