På plats

I fredags tog jag en fika med fina Lily, det var supermysigt och jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde då på jag vet inte hur länge! Det behövdes verkligen.
 
Iaf så åkte vi tidigt på lördagsmorgonen, alltså igår, och allting gick bra. Shatte stod som ett ljus under hela resan på 10 timmar! Vi stannade några gånger och han bara stod och sov. Gullisen, jag är imponerad faktiskt :)Vi har aldrig åkt så här långt med en häst förut heller men allt gick somsagt bra, förutom att vi åkte så fel så fel. Men det löste sig tillslut men resan blev liksom 1 timme längre pga det ..  
 
När vi kom fram packade vi in allt i mitt rum och sen packade vi upp allt i stallet och fixade där först. Klockan var jättemycket så vi åkte iväg och käkade middag på en restaurang. Alla höll vi på att somna efter det, sjukt slitna efter resan haha! Så mamma och pappa lämnade mig på Bollerup och sen åkte dom till stället där dom skulle sova.
 
Jag somnade typ på en gång, så jag gick upp halv 6 imorse och kollade till Shatte och han hade redan fått mat och sånt så då gick jag upp och la mig igen och vaknade 09:00 istället. Mamma och pappa hade precis varit här och hämtat transporten då och åkt hem  till stockholm igen, så nu är jag här, mitt nya liv i Skåne. Läskigt, men kul! Det är supergulliga människor i mitt hus och de jag har träffat i stallet hittills verkar också vara det!
 
Shatte har fått stå inne hela dagen idag eftersom jag inte har fått någon hage. Vet inte ens vart hagarna är någonstans om jag ska vara ärlig. Men hela dagen har jag ägnat åt att fixa mitt rum och packa uppallting, och nu är jag ÄNTLIGEN klar. Shit asså vilken tid det tog, vaju galet mycket grejor.
 
Var nere vid 12:00 i stallet och gav hästen lunch och mockade, ska gå ner nu igen strax innan Amy kommer om ca en timme! Då ska han få lite mat igen och så ska jag göra iordning honom så han är redo för att motioneras sen.
 
Jaa det är väl typ det, är fortfarande ganska trött  men jag kan ju inte sova hela dagen, jävla tråkmåns lixx.
Men då vet ni att jag lever iaf och att det går bra allting änsålänge!
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se