Hoppträningen för Viktor Enderberg

SOm ni ser gick det (enligt mig) skit vissa gånger, men ibland var hon riktigt fin! Åhh vad jag längtar tills jag kan börja hoppa igen.
 


Postat av: Jennifer Nyman

Ska försöka kommentera utan att vara elak. Men du behöver verkligen träna MASSOR på din sits innan du höjer hindrerna. Det man kan se på filmen här är att du Du behöver mycket bättre balans, lära dig att få hästen mellan hand och skänkel och inte bara i handen, var mycket noggrannare med ridvägarna(håll ut i hörnen, sväng inte direkt efter hindret), få hästen att jobba med bakbenen och inte bara springa iväg. Mitt tips till dig att jobba på dessa saker och rida för en duktig dressyrinstruktör som kan hjälpa dig med alla bitar. Du kommer aldrig kunna hoppa en stabil ritt på höga hinder om inte markarbetet sitter. Hejaheja, kämpa på!

Svar: Det där var första träningen på superlänge, och det brukar gå mycket bättre. Men vet att jag måste träna. Men om du jollar på mina andra filmer så ser det dock bättre ut :) Tränar redan för dressyrtränare 1-2 gånger i månaden och har inte råd med mer :)
Linn Olsson-Park

2014-01-08 @ 20:00:43
URL: http://enjuliette.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se