Just nu är jag..

..LYCKLIG! <3
 
Seriöst, har en såå fin häst just nu så ibland tror jag att jag drömmer, SÅ klockren har hon varit den här veckan!!
Började med att jag red lektion för Carro i måndags, i början gick det lite sådär då Puma var fett trotsig men sen vart hon jättefin! Fick asbra hjälp av Carro så nu ligger vi på rätt spår igen, skönt! Vet hur jag ska rida Puma nu också så att hon verkligen jobbar rätt och har en ärlig framåtbjudning, jag måste tänka på att rida fram,fram FRAM hela tiden för att hon inte ska backa av och tjura ihop. (vi hade dressyrlektion) Redan dagen efter var hon normal när vi red ett dressyrpass igen! 
 
Menar alltså inte att hon ska skena men hon ska gå FRAM och tänka framåt hela tiden.
 
I torsdags hade jag trav och galoppbommar framme och Puman blev såå glad^^ När vi hamnade i fel galopp efter sista bommen så chockade hon mig totalt och gjorde klockrena galoppombyten när jag la på skänkeln så att hon skulle göra det! Blev sjukt glad att hon fattade då vi inte tränat ALLS på galoppombyten. Hon kunde det sedan innan men har aldrig gjort det med mig men nu så! :D Kommer vara skönt sen i hoppningen.
 
Idag fick jag även ett grymt härligt besked så ni anar inte! Nu börjar min och Pumas resa på riktigt och detta ska bli så bra! Återkommer senare med vad det är.
 
 
Världens bästa Puma som är hela 5 år i år <3
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se