Min Träning

Många har som nyårslöften att börja äta sundare, träna mer osv osv, som de sedan kanske inte håller, men ändå.
 
Själv är det inte ett nyårslöfte, några sånna kommer jag inte ha. Men jag ska fortsätta träna som jag gör nu, fast träna mer bål eftersom det är de musklerna som är viktiga i ridningen. Jag vill alltså klargöra att jag tränar INTE för att bli smal, jag vill bygga mer muskler och det är faktiskt inte bara hästarna som ska tränas för att prestera bra, ryttaren också.
 
Bry mig om min kost gör jag inte, och kommer inte börja göra haha! Om det kommer påverka hur effektiv min träning blir får vi väl se, men det funkar som det gör nu. Jag orkar inte med all denna mathysteri, fjantigt!
Däremot ska jag försöööka att inte äta lika mycket socker, mest för att det är onödigt att lägga pengar på. Kommer fortfarande äta godis, men kanske 1 gång i veckan max, inte 3-4!!
 
Sen tänker jag fortsätta äta det jag tycker är gott, HATAR potatis och makaroner så det ryker bort nu. Kan ätas i nödfall men det är bland det äckligaste jag vet. Så kör på mina favvos, sallad och kött<3 Kommer aldrig bytas bort.
 
Under lovet har jag gjort squats 4-6 ggr i veckan, det enda undantaget var 3 dagar under nyår, men idag var jag igång igen! Så nu fortsätter vi, det skrivs ju inte så mycket om träning här på bloggen, men ville liksom bara säga att jag rider inte bara min häst och sen slänger mig på soffan och äter chips,(trots att det är förbannat gott!) utan jag tränar också, och det tycker jag att man som ryttare borde göra, mer eller mindre. För det ger resultat i ridningen också! :)
 
Kan meddela att jag älskar mat! En av sakerna jag lever för, mina vänner vet om det hahah ;) Delar INTE med mig av mat, kan bli riktigt elak om nån försöker sno den..
 
Detta är typiskt mig!!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se