Nytt år nya möjligheter

Haft ett bra nyår? Det har jag i alla fall! Vi har haft 2 dagars fest här hemma och firat pappa som fyllt år, ätit massor med mat, smällt raketer och ja, lite annat som man gör på nyår :)
 
Det har året har gått sjukt fort, början gick lite långsamt och det kändes som att det skulle bli väärldens längsta år, men efter sommaren så bara rann tiden iväg. Men året har varit rätt bra, absolut. Fast med många fruktansvärt jobbiga och djupa dalar. Men efter varje gång på botten så har det gått uppåt igen och blivit fantastiska minnen och framgångar! Så året har väl varit 50/50 typ.
 
Men nu är det ett nytt år och nya möjligheter, tyvärr "slutade" året inte topp så nu kommer jag stå här, på ruta ett igen, med en ny häst. Men det ser jag faktiskt fram emot väldigt mycket! Detta ska bli superkul och i år är det hästens år så förhoppningsvis har jag mer tur i år än vad jag hade 2013!
 
Lite saker som jag tänkte att jag skulle göra 2014. Detta är inte nyårslöften, utan bara lite "mål" eller vad man ska säga..
 
*Få ett minst lika bra band med Puma som jag hade med Shatte.
 
*Försöka att inte äta så mycket socker, kommer bli svårt, men varför slänga ut onödiga pengar på det när jag kan spara varenda liten sån krona till att köpa något nödvändigt till hästen eller mig själv istället.
 
*Välja människor att umgås med, skiter i vad folk tycker men jag kommer välja bort de människor som drar och sprider dålig energi kring mig, jag vill umgås med människor som vill mig väl och som får mig att få bra!
 
*Ta ingen skit!
 
*Satsa på det jag vill och ta alla chanser jag kan få, annars kommer man aldrig någon vart. Alltså strunta i vad andra tycker och fortsätta göra det jag vill här i livet.
 
*Lägga mer pengar på mig själv.
 
Sen har jag en massa andra saker också men det gäller mycket kring hästen så det kommer i separat inlägg och i vloggen som kommer om ett par dagar, och sen har jag lite "mål" kring träning och kost som jag kan göra i ett separat inlägg :)
 
GOTT NYTT ÅR!
 

Jag vet vad jag vill, måste bara jobba upp mitt självförtroende igen så att det är på topp som det var i början av året, då vet jag att jag kan ta mig dit.
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se