Framtidsplaner

Trots att jag alltid har haft långsiktiga mål börjar jag planera mina kortsiktiga eftersom jag har ingen som helst aning om vad jag vill göra nu under min gymnasietid. 
 
Men mina första planer är att skaffa unghäst. Ev. utav **** eftersom han har så grymt fina hästar och jag verkligen vill ha häst utav honom. Isåfall blir det en två-åring som jag tar ner hit under kanske andra eller tredje året, när jag har helg/efter-skolan jobb och kan betala åtmistone 2/3 utav kostnaden för den. 
 
Sen är planerna att starta fälttävlan. Jag vill så gärna börja i det eftersom jag älskar adrenalinet och älskar både hoppning och dressyr. Iallfall dom "lättaste" klasserna. Förstå vad coolt att kunna säga "Den här hästen har jag ridit in och utbildat själv ifrån grunden". 
Sen vill jag också klättra mer i klasserna i hoppningen. Iallafall 1.30/1.40 med den hästen. Det är mitt mål med min egenutbildade häst. 
I dressyren vill jag komma upp i msv:c.
 
Dethär är då mina halv-långa mål eftersom dom innebär max 8år framåt i tiden (om man räknar bort tävlandet med hästen). Medans alla mina jobb-planer innebär hela min framtid. 
Två bilder jag tog på Sörens ena föl förra året. Så himla söt!
 
©
 
Mina långsiktiga planer är följande:
Gå ut gymnasiumet och gå tre år på Flyinge eller Strömsholm och plugga till Hippolog. Sen gå ett år på Flyinge och plugga till Unghästberidare. Jag kommer alltså vara klar med skolan år 2021, om 7år.
 
Allt beror dock hur mycket jag klarar av. Men efter att ha klarar av 10år utav skolan redan på ett klick borde jag klara 6½ år till. 
 
Under skolan vill jag redan börja jobba, på ica eller någonting lätt. Sen efter skolan, så fort jag har råd, skaffa gård. Helst med någon kompis jag litar på. Just nu lutar det mot Jossan eftersom hon är min bästavän, men man vet aldrig vad framtiden planerar. 
En annan grej med mitt företag jag skulle vilja är att ha med min mamma. Hon är både bra med ekonomi, har underbara idéer, och skulle vara en lovande stallchef! Dessutom är hon förlovad med en snickare, hehe! 
 
På gården vill jag ha ett rullande företag med bra sponsorer. Där tar man in 6-7 unghästar för in -och tillridning åt gången. Sen runt 5 inackorderingar + min häst och Jossans hästar.

En vanlig dag för mig skulle ungefär se ut såhär: 
7:30 - Går ut i stallet och morgonfodrar + släpper ut samtliga hästar. 
8:00 - Äter frukost och planerar dagen med Jossan och mamma. 
9:00 - Går ut och mockar alla boxar. 
10:30 - Rider 4st unghästar. 
14:00 - Luchar alla hästar.
15:00 - Rider min/mina egna hästar. 
16:00 - Tar in samtliga hästar. 
17:00 - Rider ev. återstående hästar. 
19:00 - Kvällsfodrar. 
 

På gården vill jag ha en skrittmaskin, två stall med sju stora boxar i varje, en varsin spolspilta och varsin sadel -och foderkammare, en stor upplyst ridbana, ett 20x80 ridhus och stora fina hagar till hästarna. 
 
Som ni hör så kommer detta kosta mycket pengar, vilket jag är helt medveten av! Men eftersom det här är min stora dröm + mitt långsiktiga mål, så blir det nog inte försen om kanske 20 år framåt i tiden. Men spara-spara-spara är min taktik. Jobba mycket och hitta bra sponsorer så allt går runt. 
 
Jag skulle annars vilja jobba som stallchef eller tränare av något slag, vilket jag också skulle kunna göra på min egna anläggning för lite extra pengar. 
Eftersom fotografi är ett utav mina andra stora intressen, skulle jag även kunna jobba extra på tävlingar och fota som jag förövrigt redan gör, haha!
 
Jag har aldrig varit speciellt kräsen när det gäller hur stallet ser ut eller dylikt. Dock är min mamma det och vill ha allt så organiserat som möjligt. Det är ännu ett plus med henne! 
 
Anledningen till varför jag vill hålla på med unghästar är just för adrenalinet. Sen att veta "den där hästen har jag utbildatär en cool känsla. Jag har själv inte haft den än, såklart, men jag vet andra liknande saker som jag gjort, så det borde vara en liknande känsla! 
 
Jag vet att mina planer verkar ganska "omöjliga" men andra gjort det, så varför inte jag?



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se