Häst vid hand

Måndag igen. Gud vad jag älskar våra måndagar här nere.
Vi börjar 10.00, har svenska till 11.30, sen har vi lunch till 13.00. Därefter har vi någonting med häst och sist har vi djuren i naturbruket.
 
Idag hade vi häst vid hand mellan 13:00-14:30 vilket var riktigt kul! Vi fick göra som om vi skulle visa upp en häst vid kvalitétsbedömning och fick lära oss mer detaljerat hur man gör. 
Jag delade hästen Abbe med Natalie. Vi var nog dom mest oseriösa "domarna" till varandra och skrattade oss igenom halva lektionen. Men nu vet jag iallafall hur man säger när man kommer in. "Hej, jag heter Linn Olsson-Park och ska visa hästen **** som är född år **** och efter ****. - Viktigt, viktigt. 
 
Imorgon ska jag åka en sväng in till tomelilla och handla. Ska baka antingen imorgon eller på onsdag, så det blir mycket att köpa in! + att vi varken har elvisp eller bakformar här, så även det måste införskaffas!
 
Mamma och jag ska boka flyg hem 3-5 oktober. Egentligen var det planer att jag skulle åka till Borås men dom ändrades ganska snabbt. Så nu blir det en trip hem och träffa bästavän, bästa familjen och bästa ponnyn. 
~2012~



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se