Huvudvärk

Hej!
 
Imorse när vi skulle ha idrott så fick jag en sån ruskig huvudvärk att min lärare sa åt mig att gå hem igen och sova. Så jag bad mamma sjukanmäla mig och hade ont i huvudet under hela dagen, trots att jag tog 3 stycken 500mg alvedon (under två olika tillfällen). 
 
Har fortfarande lite ont i huvudet, så tänkte ta en alvedon till innan läggdags och bara ta det lungt. Men just nu så ska jag skriva lite tidsinställda inlägg och sen tagga inför morgondagens stall-dag.

Vi börjar först med ridning, därefter clinik, körning och sist stalltjänst. Inget av det är speciellt jobbigt vilket är skönt. Dock så har jag skurit mig i fingret, så om vi måste packa hö får jag ta det riktigt lugnt då jag inte hunnit införskaffa mig några handskar. 
 
Imorgon ska jag även baka morotskaka vilket kommer bli riktigt gott! Jag köpte alla ingredienser + elvisp och kakform idag. Köpte grejer för ungefär 1000:- om man räknar med resväskan som jag behövt ett tag nu när jag vill ha med mer än en tröja hem när jag åker hem. 
 
Skulle egentligen ha gymmat idag, men eftersom mitt huvud fortfarande gör ont så tänkte jag att jag hoppar över idag och kör extra hårt på torsdag istället.
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se