Körning och stalltjänst.

Vid 7:30 hade vi stalltjänst. Vi var fyra i min grupp som mockade 15 boxar tillsammans och krattade stallplanen. Därefter sprang vi över till sto-stallet och mockade fölboxen. Det tog oss ungefär 1 ½ timme sammanlagt så vi fick sluta en halvtimme tidigare vilket var riktigt skönt!
 
Sen körde vi och jag körde Saffran. Riktigt mysig liten häst, pigg och vi gjorde riktigt roliga övningar! Sen fick vi vara premiär-ute körning av hela skolan! Dock så skrittade vi bara kanske 150meter, men kul var det iallafall och man märkte hur hästarna taggade när Siri (min kör-lärare) öppnade portarna och vi skulle köra ut!
 
Sen var det dags för lunch, och därefter hade vi 40 minuter på oss innan matten. Under tiden så duschade jag och tog det lite lugnt.
12:30 började matten och skulle slutat 13:30, men jag var klar och gjorde det lilla jag skulle göra så jag fick sluta 13. Så nu tar jag helg på riktigt!
Imorgon ska jag och Cornelia gå till gymmet igen. Nu gäller det att komma igång på riktigt och bli fina inför sommaren (host år 2039 host).
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se