Constansia T

Hej!
Var med Julia hela dagen igår, somnade vid 1 helt ensam på Bocken USCH. Inbillar mig saker och sovit jätteoroligt hela natten, vaknat sjuhundraelva gånger och slagit ner min tékopp. Nej, jag sover inte gärna här själv. Men med tanke på att både Johanna och Natalie åker hem nästan varje helg så lär det bli att jag får helt enkelt lära mig...
 
Idag så red jag Constansia. Jag red i hoppsadel och testade henne lite. Hon var väldigt framåt men jag kände inte riktigt att jag fick henne till mig förrens i slutet utav passet. Men det kommer väl! Men PUUH vilket gympass det är att rida den hästen! Speciellt att sitta ner i sadlen, jag brukar ändå ha ganska bra balans och föredra att sitta ner, men usch vad jag fick kämpa idag, jobbigare än magpassen på gymmet, haha! Amanda undrade om jag ville hoppa henne sen när hon var igång, och självklart tackade jag ja! Vi ska även löshoppa henne om några helger, tänkte filma och fota lite då också! 
 
Dagens planer blir väl att städa rummet, gå och duscha och sen försöka tvinga Natalie att komma idag istället. Inte för att det kommer gå, men man kan ju alltid hoppas!
 
Bjuder på lite bilder Amanda tog idag!
 


Postat av: Vanessa andersson

jättefina!! haha jag borde verkligen behöva stärka mina magmuskler och benmuskler för att orka hålla båda mina ponnyer ;)

Svar: Haha ja! Att rida är ett gympass försig :D
Linn Olsson-Park

2015-08-31 @ 20:09:32
URL: http://vanessaandersson.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se