Ett år sedan

För ett år sedan satt jag i bilen på väg ner till Skåne för att förändra mitt liv. Gud vad tiden gått fort. Jag minns fortfarande när mamma och jag satt på verandan och skrev på alla papper och det enda hon kunde tjata på var "är du nervös?" och "hur känns det?". Aldrig har jag varit så nervös i hela mitt liv som när jag flyttade ner. 
Usch som mitt hjärta bultade när jag skulle gå in i idrottshallen för att ha information och sedan sätta mig i matsalen. Satte mig i hörnet helt själv, om inte Fredrik och Amanda kommit och suttit sig där, vet jag inte vad jag hade gjort, haha! 
 
Minns från söndagen, jag var sååå hungrig och inte hade vågat gå ut och ätit. Så ringde Jossan, tvingade henne prata med mig och sen gick jag jättesnabbt ut i köket, hälsade jättesnabbt på de 5-6stycken som satt i soffan och sen nästan sprang jag tillbaka till mitt rum. 
 
Idag flyttar även de nya ettorna in på Bollerup. Är så glad att jag inte är en utav dem, känna den nervositeten igen - nejtack! Men ett litet meddelande till er nyblivna ettor: Det blir bra okej? Men efter alla bus förra årets tvåor och treor gjorde mot oss, bör ni akta er lite ;)
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se