Kråkan och Baileys

Hej!
Kom hem från jobbet för ca en och en halvtimme sen. Har halvt städat klart rummet och lyssnar på Saturn. Spöregnade när jag åkte hem ifrån Ica, så om det inte lättar upp får Baileys vila idag.
Red henne igår och i förregår med hack med långa skänklar för att se hur hon reagerade på det. Hon går mycket bättre och verkar trivas bättre med det, tror det är för jag är mer försiktig och hon får galoppera på nästan lösa tyglar, haha! 
 
Löshoppade även Kråkan igår med Carro. Han var superduktig och vi tog kanske 6-7 språng och avslutade på 1.15m ca. Ska eventuellt skritta ut på honom idag och det slutar regna ocg Carro inte skulle rida, de berodde på när hon slutade. 
Yatzee blir riden av Nadine idag så får se när jag ska rida honom nästa gång. Red honom i lördags och då var han mer i luften med framfötterna än på marken. En "runda" som vanligtvis tar 15minuter i skritt tog oss ungefär 35minuter, haha... Så ville att Nadine skulle ta honom en tur ute och se m han är lite förj*vlig eller om det bara är så att han testar mig som tusan. - Han påminner mycket om Morado, bara att Morado gav sig inte lika lätt. 
 
Ska sova hos Jossan idag också. Vi ska baka tårta och se på en film eller något. Hon ska jobba imorgon, så blir inte så sent, men bättre det än att inte träffas alls. 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se