Mot Tomelilla

Glad fredag på er! 
Idag har vi (som alla fredagar sen jullovet) först haft körning och sen ridning. Vi hoppade studs idag och jag hade Belfast. Supertrevlig häst - stor som ett hus! I början red jag kasst och följde inte riktigt med när han hoppade av, men det blev bättre och bättre och tillslut ramade jag in honom och han gick i form och hoppade riktigt bra! Är så nöjd! 
Riviera som jag hade på körningen var supertaggad och ville inte skritta för 5öre. Påminner lite om Baileys med det, så hon taktade och var lite utav en durracellkanin istället för en lugn häst ;)
 
Sista lektionen vi hade var matte och det gick bra. Superenkla uppgifter gjorde att jag blev ganska irriterad och ville bara gå, så klassen fick sluta 15minuter tidigare än tänkt. 
 
Halv tre ska jag, Nathalie, Corre och Nellie äta lite fika i matsalen innan vi åker till Tomelilla klockan tre. Nathalie och Nellie ska hem medans jag och Corre ska äta pizza och köpa mums till ikväll! 
Till kvällen ska jag flytta in min säng till Corres rum också (det räcker faktiskt inte att bo grannar), för vi vill ha ett litet "sleepover" nu i helgen - kommer bli såå mys!
Corre♥
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se