Blev nästan utskickad

Hej! - Kul att äntligen skriva ett riktigt inlägg!

Det har varit några dagars uppbehåll, jag veet! Jag börjar bli riktigt dålig på det här med att blogga. Men motivationen ligger på 0 och nu när Linnéa också fick somna in så är det inte speciellt kul. Men som mitt favorit citat "If you are brave enough to say goodbye, life will revard you with a new hello". Det tar dock tid att glömma henne, hon har varit med i mitt liv sen jag var 4år.. 
 
Men iallafall. Hade hoppclinic idag och jag + några andra blev nästan utslängda pga att vi hade mjukisbyxor. Men när jag ser på schemat "HOPPCLINIC" tänkte jag "sitta i kallt ridhus i två timmar" och inte "plocka ut hästar, plocka fram hinder, mocka". Så vissa lärare hade tydligen övervägt att skicka hem oss, hehe. 
 
Kommer sova ensam på Dockhuset (mitt elevhem) idag. Amanda åkte hem för kanske 15minuter sen. Men ska försöka få någon att komma hit och sova över, haha! 
Ska snart ha Naturbruk, har prov vecka 7. Inte taggad överhuvudtaget. Visst, jag kan rätt mycket och det är nästan bara att gissa sig fram, men usch - prov. Efter det har jag dock körning och sist stalltjänst. Sen slutar jag 16:30 och ska inte göra ett dugg, ska försöka komma upp ur soffan och gymma dock.
 
Till helgen åker jag hem då min käraste bror fyller hela 18år(!!!). På lördagen + söndagen har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra heller. 
 
Nej men jag ska försöka leta rätt på mina naturbruks anteckningar nu och ev. hinna skriva ett tidsinställt inlägg. Ska försöka komma med att absolut minst ett inlägg per dag, men som sagt, har ingen motivation...
Funderar på att göra den här idag och sen köra crunches och situps. Men vi får se!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se