Jag är ju faktiskt på praktik!

Hej!
Just nu sitter jag i soffan i Lysekil med datorn i knät. Har inte haft något internet innan, men nu passar jag på att slänga in ett blogginlägg!
Jag har varit här sen förra måndagen, alltså i 8dagar nu! Både Bea och Rikard är såå trevliga och jag får inte bara umgås med hästar, utan även med kor och kalvar, döör så söta de är! 
Men jag åker hem på onsdaf vid 15:35, byter i Göteborg och sen i Malmö, sen får jag se hur jag tar mig från Tomelilla och hem till Bollerup. 
 
Under dessa dagar har vi varit på klubben rätt mycket och kollat på träningar, Bea har hållt en-två träningar och ridit en unghäst där. 
Igår red jag Pillman på klubben, det var första gången han var under ryttare där och första gången han var där helt utan Beas andra storhäst Sessan. Han stegrade två gånger och höll på och bockade lite, annars tycker jag han skötte sig riktigt bra! 
Julia, shetlandsponnyn, har rymt två gånger också, så en morgon fick vi slänga oss upp på hästryggarna och galoppera efter henne, haha! - Men mer om det kommer på torsdag! 
Pillman i ridhuset, när han var "lugn"
Trosig häst idag på Beas träning idag!
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se