Glömt lösenordet och återställa dator

Hej!
Igår var det en skitdag, rent ut sagt.
Datorn blev helt physko, startade om och uppdaterade sig, sen var den tvungen att återställa, jo men superkul när man har två inlämningar + en redovisning på den...
 
Iallafall, jag lyckades göra så den inte tog bort allt, dock tog den bort alla program, såsom photoshop, så det är bara att åka till Väddö för att installera om det, haha.
Sen när jag skulle blogga igår glömde jag ju bort lösenordet? - Jag har alltid på sånhär snabb så jag bara behöver trycka på enter så loggas jag in, men eftersom den återställde så försvann ju det... Så nu har jag återställt och bytt lösenord - igen, haha!
 
Jo, men idag då. 
Vi började med att köra, gick väl sådär. Moppen (Mon Peitit) och jag var inte riktigt sams, men i slutet gick det bara bra och jag var supernöjd!
Därefter hade vi ridning - hoppning. Jag fick Daimond, såå mysig, stor skimmel. Han och jag gick väl ganska bra ihop, förutom att han bockade nästintill hela tiden i galopperna, sparkade lite bakut och var lite tjurig. Men jag försökte bara få fram honom och i slutet fick vi superbra beröm av Monica!
 
Planerar lite till påsklovet. Ska gå på middag med några vänner ifrån högstadiet (om det nu blir av), sen ska jag försöka få Sören att vi ska löshoppa Qalle. Rida Baileys och träffa bästavän. 
Just nu sitter jag ensam på Corres rum medans hon är på musikhuset och spelar/sjunger. Funderar på att gå och hälsa på någon "granne", vi får se. Kanske skriver lite på min (nu) halva novell. 
Jag saknar honom för varje sekund som går. 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se