Baby you're all I want baby you're all I need

På riktigt, jag kan inte förstå hur mycket jag älskar den här hästen. Idag när jag hämtade Harry så ställde jag honom utanför stallet och så fick han stå där medans jag borstade. Lite otålig var han, men han stod ändå hyfsat still! Sen tog jag på repgrimman och gick en kort promenad i skogen. Övade på att stanna och starta för det mesta, tog med mig lite morötter som han fick knapra på under tiden. Sen började jag också att lära honom att "kramas" 
(såhär ungefär)
Han förstod vääldigt snabbt men det var lite krångligt med alla snören, så längtar tills vi kan arbeta i ridhuset istället! 
 
Sen gick jag tillbaka till stallet och bytte till nylongrimman eftersom det är den som ska hänga vid hagen. När vi örjade gå emot hagen så hoppade han till för något och stannade upp tills jag hade tittat dit, då kunde han börja gå igen! Nästan så att han "Hallå!? Såg du inte det där?? TITTA DÅ!!" Hahah! 
 
Det gick iallafall bra och han är såå söt, så fort jag tog av grimman gav han mig en puss, sen vägrar han gå ifrån grinden innan jag börjat gått därifrån, trots att det fortfarande finns mat som de andra hästarna står och gnager på!
 
Min finaste, vårt band blir starkare dag för dag.. 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se