En guldstjärna till

Idag förtjänade Harry ännu en guldstjärna, och en stor en! 
Det började med att han var hur enkel som helst att både tränsa och sadla. Sen gick vi upp för en ganska brant backe och där uppe hoppade jag upp från en stock. 
Sen red Frida Turbo i början och Emelie ledde mig. Han var liite öm i fötterna där det var som mest stenigt, men det är förståligt! 
Först gick vi förbi en hage med kossor, men han gjorde ingenting förutom att spänna sig lite. Strax efter det travade Turbo iväg då Frida skulle rida runt och vi skulle möta henne år andra hållet och vänta där. Då blev Harry lite stissig och ville springa efter, han gillar inte att bli lämnad, men det är bra träning! 
 
Han lugnade iallafall ner sig igen när Turbo försvann. Så vi skrittade på! Sen när vi kom in på en mjukare skogsslinga så travade vi lite tills vi mötte Turbo och Frida. Då hoppade Emelie upp på Turbo och Frida tog linan på Harry. 
Men bara kanske 10meter senare så släppte hon oss. Jag förstod inte det förrens hon gick över på andra sidan haha! Sen travade vi på lite till grusvägen igen. Vi mötte lite bilar och efter det travade vi igen. Då var Harry ganska trött, så han började skritta igen medans Turbo fortsatte trava. Och Harry ville inte bli lämnad igen, så jag lät honom gå i ett friskt tempo så han till och med travade om Turbo! Och snacka om nöjd han blev när han fick göra det! Sötnöten! ♥
 
När vi kom fram vid kossorna igen, var det andra hjärnhalvan som styrde och han gick ju först, så han började trava lite för han ville komma ifrån dem, så jag lät honom gå några meter i trav då Frida och Emelie sagt åt mig att göra det, sen saktade jag av och då var det som om det aldrig hänt! Min fina! 
Det roliga med Harry är också att när jag skrittade några meter före de andra på låånga tyglar fick han syn på något som liknande en bit av ensilageplast, som var väääldigt farligt först, men Harry är såååå nyfiken så han vände om och började nosa på den tills Frida, Emelie och Turbo ko ikapp! Haha min fina nyfikna galning ♥
Nej, så idag förtjänade Harry en stooooor guldstjärna, min vackra ♥
Kolla så fiiin han har blivit! 


Postat av: mormor

Hej gumman Grattis till både dig och Harry,
vad duktiga ni är. Och vilken skillnad på honom
så fin han är och så stor han blivit...
Ha det så bra puss kram//mormor

Svar: <3
Linn Olsson-Park

2015-11-15 @ 19:25:36

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se