Exteriörbedömning

Hej!
 
Har inte varit hos Harry alls sen i söndags. Har varit för mörkt... Tur att nästa vecka är jag ändå i Stockholm på gymnasiemässa och veckan efter det kommer han till Bollerup! - Få pyssla varje dag med min fina! 
 
Har iallafall haft Hästkunskap nu på morgonen. Vi hade hit exteriördomaren Jan-Ove Olsson. Han förklarade superbra och sen fick vi se två utav Bollerups egna tvååringar och han förklarade hur de såg ut och vad man som domare tittade efter. 
Efteråt frågade jag och Jan-Ove om han brukade dömma Quattro B's avkommor, och vad han tyckte om dem. Han gillade dem, de hade "en naturlig muskelatur och mycket spänst i stegen som man ofta får gratis av Quattros avkommor. De har liksom en fyrhjulsdift av sig själva!" vilket var väldigt kul att höra! Tyvärr skulle han inte dömma på Bollerup under treårstestet utan på Flyinge och högre upp i landet, men jag får hoppas att vi har en bra dommare ändå!
 
Ska till Harry när vi slutar. Slutar vid 14 med Djurens Biologi och nu har vi ingen lektion tills dess. Vår biologilärare är sjuk, så vi har bara en förmiddagslektion. Både skönt och jobbigt. Tyvärr har Fredrik (våran lärare i Djurens Biologi) en lektion vid 10, hade annars tänkt fråga honom om vi inte kunde starta lektionen tidigare, för då hade vi slutat 11:30.. Typiskt. 
Mitt ♥



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se