Första advent

Hej, glad första advent på er! (Säger man ens glad? Jaja.) 
 
Imorse släppte jag ut Abbe och sen pysslade lite emd Harry innan Elin och Ottilia kom. När de fixat iordning hästarna gick vi in i långa ridhuset för det låste så fruktansvärt så vi ville inte gå ut.. Och vilket var tur, precis när vi går in och jag har hunnit gått ett halvt varv med Harry börjar det spöregna. 
Jag är iallafall supernöjd över Harry. Övade lite på att kramas, sen lite häst vid hand, att han skulle backa när jag backade, gå när jag gick och ja, vanliga ledövningar. 
Det roligaste var nog att han aldrig vait i långa ridhuset, aldrig sett några körvagnar eller något sånt. Han tittade knappt. Så himlans lugn han är! 
 
Och stenkoll hade han även på mig idag. Trots att Ottilia och Elin galopperade runt honom var det bara mig han fokuserade på, försökte inte springa med dem eller något! Känns superbra! Dessutom har det blivit en supevattenpöl utanför stallet när det regnat, och när jag bad honom följa med mig ner i den gjorde han det. Trots att vi aldrig har övat överhuvudtaget med vatten och hästar inte har något sinne för hur djupt det är. Jag känner bara hur mycket han litar på mig mer och mer, känns sååå bra! Ottilia berättade också att hon tyckte Harry var superfin, såg ut att ha starka kotor och var vääääldigt lugn och snäll. Känns så bra när det nite bara är jag, Frida, Emelie och min familj som tycker han är fin ;) 
 
Enda nackdelen idag var att när jag gått in i min gång med Harry ska Elin och Ottilia gå in i sin gång, och då blev Harry vääldigt stressad när han blev "lämnad" men det tog kanske 2-3minuter sen var han lugn igen. Så jag satte på honom täcket och gick ut i blåsten, gav honom lunch och nu sitter jag hemma, har ätit en av mina brända-vid-kanterna minipizzor som jag frös in, skrivit lite på min senskade-uppsats och ska ta in Harry sen innan jag tänkte kolla på svtplay från Sweden International Horse Show på hoppningen 18:05! 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se