Första galoppen och flytt

 
Har ni haft en bra dag? Det har jag! 
 
Jag vaknade runt sju imorse och gick upp vid halv nio. Åt frukost och sen vid kvart i tio gick jag upp till stallet. Strax därefter kom Frida med transporten. Vi lastade av Harry och ställde in honom i boxen. Han var lite stressad men det gick över snabbt. Så vi packade in alla grejer och sen sadlade vi Harry och gick ner till lilla ridhuset där vi först släppte lös honom, sen longerade, därefter hoppade Frida upp och red honom. Gick jättebra! Flrutom att han är både lite lat och inte riktigt förstår vad han ska göra. 
De tog iallafall en galopp på en hel långsida. Efter det släppte vi lös honom igen och lät honom galoppera tre hela varv innan vi saktade av och avslutade. 
 
Sen spolade vi benen och rumpan då han har varit lite lös i magen på sista tiden. Han var superduktig i spolspiltan! Lite obehagligt var det, men det släppte efter ett tag. 
Sen fick han gå ut i hagen och stå där tills jag tog in honom vid kvart över fyra cirka. Han skulle blivit ensam så ville inte att hans första dag skulle sluta i stress och nersprängt staket, så bättre att ta in honom innan han blev ensam. 
Vi mötte en lastbil på vägen till stallet också, medans Amandas två hästar var livrädda stod Harry där coollugn och brydde sig knappt. Typiskt Harry! 
 
Imorgon vid tio ska jag, Elin och Ottilia gå runt femman. De tror jag skulle rida medans jag leder Harry! Tänkte att han skulle få se lite på omgivningen. På måndag ska han få vila och endast bli borstad när han kommer in. Och på tisdag ska jag ock Frida försöka träffas och hitta på något! 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se