Löshoppning, Grevlunda och ridtur.

 Visst är han fin?? 
 
Vi avslutade på 1.10m sååå duktig han var! Mer muskler på halsen och ryggen, sen kommer han bli farlig! 
Det var första gången på Bollerup också för hans del. Brydde sig inte speciellt mycket som vanligt, ville gärna hälsa på skolhästarna bara haha!
 
Sen åkte vi till Grevlunda och kan nu skryta om att jag varit i stallet, vet exakt vilken box Sibon står i, varit ca 1 meter ifrån Lisen och sagt hej och varit i ridhuset och agerat fotograf + banbyggare.
Var såååå fint där! Ridhuset helt magiskt ljust och riktigt fin utebana, stall och ja allt.. Skulle lätt kunna bo i ridhuset hahah! Såå mysigt!
 
Sen åkte vi tillbaka till Frida, släppte ut Pottan och Turbo och sen åkte vi och köpte kebab! Kollade på X-men, och sen slutade med att jag sov över där! 
 
Idag så vaknade jag vid tio och då åt vi frukost, sen såg vi på tv innan vi gick ut till stallet. Tog in Harry och Konjak, sen hoppade jag upp på Harry och Frida ledde mig och Emelie tog Konjak på en promenad med oss (lite stöttning för Harry). Gick såå bra! Övade på att starta och stanna, och svänga med hjälp av vikten. Han var superduktig. Lite trotsig med att stanna när Konjak, Emelie och Frida fortsatte gå, men han var superduktig! Riktigt stolt över honom. Treårstestet känns riktigt bra just nu!
 
Sitter just nu och tittar på världscupen, såå spännande! 
Frida och Turbo 120 och 140cm, vi körde en trekombination och lite höjdhoppning!
Charles <3



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se