Planering, planering, planering...

Hej!
Har precis haft djurens biologi och ska nu börja på en skrivuppsats om skador på hästens senor som ska vara klass dagen innan jul. Så har bara hunnit skriva 43ord hittills, men det kommer. Superintressant fakta man hittar! 
 
Ska förmodligen till Harry idag. Han vilade igår efter helgen. Riktig välförtjänt vila om jag får säga det själv! Men ska smsa Frida och se hur vi skulle göra idag. Eller om jag åker upp imorgon istället. 
 
Han kommer förresten till skolan den 27e. Så om 17 dagar. Usch vad tiden gått snabbt, eller hur? Ska bli så skönt när jag har honom här, kan gå upp när jag vill och bara mysa. Samtidigt som det kommer bli extra jobbigt då jag måste gå upp tidigare. Men det blir bra! Ska börja packa in grejer och måste fåga Frida/Emelie om någon skulle ha möjlighet att åka till granngården med mig. någon dag också och köpa lite kraftfoder och mineraler. 
 
Nästa vecka ska jag också till gymnasiemässan på onsdagen - söndagen. Mejlade precis SYV och frågade vilken tid vi åker och kommer tillbaka då jag, Frida, Emelie och ev. Lasse ville se på Mocking Jay part two som kommer ut den 18e. Så om vi ser den den 22a när jag kommer tillbaka kanske! (För er som inte vet det är jag gaaaalen i Hungergames.)
 


Postat av: Anonym

1zqjon'"(){}:/1zqjon;9

2015-12-01 @ 13:17:48

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se