Vad vill jag egentligen?

Jag får hur många frågor som helst hur jag lägger upp min plan med Harry, vad våra mål är, vad jag hoppas resultatet är på treårstestet, vad jag ska satsa på ect ect... 
Och det är såhär:
Framförallt vill jag få en ny bästavän. En ny häst som jag har samma starka band som jag hade med Morado, och hellre starkare. Han var min bästavän och jag kan fortfarande inte förstå att han är borta. Men jag känner redan nu att jag och Harry är på god väg dit. 
 
Sen angående treårstestet är det självklart att jag hoppas på diplom. Helst både hoppning och dressyr, men framförallt hoppning. Sen kanske t o m kvala vidare till treårschampionatet, men det är bara en dröm tror jag, men allt kan hända. Treårs är bara för jag vill se vad dem tror om min häst. Är han redo fastän det blir superdåliga resultat kan vi bara ta igen det på kvalitétsbedömningen som fyraåring. 
 
Jag tänker definitivt satsa på hoppning och förhoppningsvis fälttävlan. Men träna på annat! Tricksträning, NH, working equitation ect. Bara ha kul! 
 
Våra långsiktiga drömmål är t ex SM. Det har varit en dröm för mig sen jag vet inte hur länge... Den går i 150 och finalen 155 som senior. Men att tävla SM, Svenska Mästerskapen, bara få komma in på banan med min helt egenutbildade häst... Ja, det vore en dröm. 
 
Annars är ett annat långsiktigt mål att iallafall starta 130/140. Jag vill inte laja runt på 110/120 längre, jag vill klättra i klasserna och visa att jag också kan. Inte bara sitta där utan häst och titta på equipe hur det går bra för alla andra i 130... Nej, med Harry har jag en chans att klättra förbi alla andra, men vi gör det i vår takt. Om vi startar en 130 om 6 eller 16år återstår att se, men vi ska göra det. 
 
Självklart är detta mål som jag får ha överseende med. Harry kanske blir skadad och bara kan gå som promenadridning, men just nu ser våra mål ut såhär. Och jag tänker inte sluta tro på dem. Det är mina mål, mina drömmar. Med min helt egna drömhäst. 
 


Postat av: Josäfin Andersson

Hoppas ni når era mål utan hinder på vägen! :D

Svar: Hoppas jag med :D
Linn Olsson-Park

2015-11-18 @ 10:38:55
URL: http://jossanamigo.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se