Barbacka, höstfest och första uppsittningen

Hej!
I torsdags red jag Daimond barbacka på dressyrlektionen. Gick såå bra, trots att han stegrade och bockade till en början så satt jag kvar! I slutet gick han dock sååå fint och avslappnat, men snacka om träningsvärk jag har haft!
 
Jag åkte direkt till opikern i fredags och kollade linserna. Sen till Frida och Emelie. Då klippte vi Harrys man som såg sååå förj*ävlig ut.. Men kolla så fin den blev!
 
Vi missade lite, så vi ska fixa det nästa gång jag åker dit!
 
Igår så åkte jag ännu en gång till Harry där är tömkörde vi först Harry och sen satt Frida upp. Sååå cool här jag har, märkte knappt att hon var där! Så roligt att han inte bryr sig. Frida brukar skämta att alla unghästar borde vara som Harry, han är ju så grymt lugn och trygg i sig själv. Vi bestämmde också att nästa lördag åker vi till ridhuset med honom och Stampe och löshoppar dem!
 
På kvällen igår åkte jag också med mina klasskompisar till Höstfesten. Det var såå kul, vi dansade och bara skojade runt! Åh vilka underbara vänner jag har ♥
 
Har precis kollat på säsongsstarten av Thw Walking Dead season 6, ska titta på första avsnitten av iZombie, Supernatural och American Horror Story nu... Har missat alldeles förmycket serier känner jag haha! Tror inte jag åker till Harry idag, tror vi låter honom smälta gårdagen. 
 

Världens finaste häst ❤️ Tack ännu en gång för all hjälp jag får av er @fridisen83 @strandberge ❤️

Ett filmklipp publicerat av Linn Olsson-Park 😎 (@linnolssonpark) Okt 17, 2015 kl. 5:24 PDT



Postat av: Vanessa andersson

klippte min med, det behövdes verkligen

Svar: Känner så också! Han såg hemsk ut innan hahah!
Linn Olsson-Park

2015-10-25 @ 12:44:05
URL: http://vanessaandersson.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se