Bett i munnen!

Hej!
Idag hade jag först Djurens Biologi, därefter matte. Ska ha prov denna eller nästa vecka, minns inte usch.. Sen är var det dags för Svenska och sist Biologi.
Direkt efter biologin hoppade jag på moppen och åkte till Harry. Var där kvart i fem och möttes av Frida och hennes hundar Charles och Rex. 
Vi tog in en nervös Harry som inte ville lämna flocken. I boxen ville han inte vara där, jag antar att det är för att senaste gången han var i box åkte han sen i 10 timmar.. Så vi tog in Turbo och då lugnade han ner sig, vilket var riktigt skönt. 

Så vi tog på träns och testade lite bett. Han tyckte det var lite obehagligt till en början, men han accepterade det efter knappt fem minuter. Duktig pålle! Sen tog vi av det, och testade efter det en annan storlek på bett då det första var lite litet. Han gjorde samma sak igen men accepterade bettet snabbare. 
Efter det tog vi av tränset ochFriga lyfte lite hovar och sånt för att se hur han var med det. Sen drog vi på honom en täckesgjord. I början brydde han sig knappt, lite läskigt var de när den kom upp på andra sidan, men han gjorde ingen stor grej av det. 
Frida knäppte medans jag höll Harry. När han lugnat sig spände vi lite åt gången. Han rydde sig inte förrens den blev ganska spänd, så han spände ryggen och då släppte vi på den igen så han inte skulle få obehagkänsla. 
 
Imorgon ska jag till optikern och fixa linser. Så kommer inte hinna åka till Harry, så Frida och Emelie ska kolla ännu mer på bett och vilket storlek det är, och fixa lite med honom. 
Samma sak på torsdag fast jag ska ha teater i skolan på kvällen, och vill inte åka moppe på 90vägen när det är mörkt och folk kör som idioter där... 
På fredag ska jag dock åka dit. Eventuellt sover jag kvar då jag ska följa med när Emelie ska tävla på lördagen, eller så åker jag tidigt på lördagen. Vi får se! 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se