Harry, tredje oktober

Hej!
Vaknade upp imorse först när det fortfarande var mörkt i rummet, så jag tänkte bara för mig själv "Nej Linn, du ska inte gå upp nu. Somna om, soooomna", så jag somnade om och vaknade vid halv elva igen. Steg upp och vid halv två åkte jag till Harry. 
 
Hade egentligen planer på att longera honom. Men han är alledeles för mammig just nu, så jag tänkte vänta tills Frida kommit hem från sin resa till hennes mamma så jag kan få lite hjälp med det. Han vill bara komma in till mig och förstår inte riktigt vad jag vill att han ska göra. 
Så jag gav upp på det och började göra tillitsövningar med spöt. Trodde inte att han skulle vara så duktig som han var. Jag snurrade longeringspisken över honom och han stod där som han aldrig gjort något annat. 
 
Dock verkade han ganska nedstämd idag, så jag blev lite orolig och tog tempen på honom. Helt normal, 37,7. Då såg jag att de andra hästarna också såg lite låga ut, så förmodligen är dem väldigt trötta. Står ju fortfarande ute dygnet runt. Så har frågat Frida om Harry och Stampe kan stå inne natten hon kommer hem, tror han behöver det. 
 
Ska kolla lite youtube nu, sen äta lite mat. 
 


Postat av: Josäfin Andersson

jättefin film :D

2015-10-05 @ 10:26:21
URL: http://jossanamigo.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se