Hemfärd

Hej!
Igår red jag Abbe igen. Tänkte ta en kvällstur barbacka, men när vi kom till ena svängen, ställde han sig rakt upp tre gånger. Och eftersom jag inte hade spö, sadel eller något att hålla mig fast vid, valde jag att gå fram några steg och sen vända. På tillbaka vägen red jag dock den långa vägen hem genom Bollerup så det fotfarande blev en tjugominuters tur. 
 
Sen åkte jag och Amanda till tomelilla, åt kebabtallrik på Piri Piri och därefter blev det filmkväll hos Amanda! Så mys! Vi såg Home, en animerad gullig film.
 
Om en timme kommer Emelie och hämtar mig. Sen åker vi till Frida, jag myser med Harry och vid tre (tror jag?) ska vi åka till flygplatsen. Där hämtar vi upp deras mamma och sen ska vi äta middag i lund innan de kör mig till flygplatsen och jag åker hem. 
 
Är såå taggad att åka hem, samtidigt som jag inte är det. Det är så himla jobbigt att flyga fram och tillbaka, samtidigt som det är jättemysigt att träffa familjen och kompisarna. 
Mina planer för helgen är först att jag ska rida Baileys, sen på lördag sa jag och Wanda åka på en "Halloweenfest" i Uppsala. Ska förmodligen träffa Elin nu under helgen också. Åhh vad kul det kommer bli! Saknar alla där uppe♥
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se