I told her “Have a good weekend.” Then I thought, “Idiot. It’s Sunday nigh.

Som ni förmodligen förstod så var jag har varit hos Frida, Lasse och Emelie hela helgen. Har varit sååå mysigt! Så himla underbar familj det är. 
Vi började på fredagen med att jag åkte dit efter jag var i Ystad och fick mina linser (kan äntligen se!!), sen åt vi supergod kyckling. Därefter åkte vi + Alexander (Lasses son) till Tomelilla och bowlade. Jag kom sist, men lovar att det var för jag inte ville vinna över alla dem första gången vi spelade.. ;) 
Nej men jag fick antingen sträck, strike eller typ en ner.. Värdelöst hahaha! 
 
Sen åkte vi hem, tittade på en skräckfilm, Willness tror jag den hette. Sen kollade vi på en komedi jag inte minns vad den hette. Och vid halv två tror jag att jag somnade, såå mysig dag!
 
På lördagen vaknade jag halv tio av mitt alarm och låg kvar till elva tror jag. Så åt vi frukost, kollade på tv och gick sen ut till hästarna. Jag red Konjak, Emelie red Turbo och Frida gick med Harry. Kändes sååå skönt när han går förbi kossor, hundar, människor och bilar utan att bry sig. Anledningen till varför han tittade var för att han var nyfiken, inte rädd. 
Sen hade vi tacokväll och tittade på Paul, en sci-fi film. Riktigt rolig! Innan det gjorde vi också morotskaka med Hasses recept som vi bjöd laget med idag! 
 
Idag så vaknade jag vid kvart i sju och låg kvar till sju innan jag klev upp och gjorde iordning mig. Sen bar det iväg emot Ljunits-Herrestads RF där Emelie skulle tävla Turbo i Allsvenskan DIV II. Det var förklass med 90cm där hon nollade och tredje bästa tiden. Vid själva allsvenskan nollade hon också med bästa tiden, och hennes lag gick till omhoppning. Där var hon först ut och hoppade superfint, nollade och var snabbast av alla! Så kul att se! Så deras lag vann och fick rida ärevarv! 
 
Vi åkte hem och gick ut med Harry som fick ha bett i munnen, tömkörningsgjord runt magen och tömmar satta bettet. Gick såå bra! Han blev lite löj ibland, men han är bebis och förstår inte riktigt. Jag ledde och Emelie gick brevid och gav mig lite instruktioner. Är sååå nöjd med min bebis!
 
Sen jag packade ihop mina saker och sen tyckte Emelie att jag skulle stanna på middagen, så vi bestämde att hon kör hem mig och hämtar mig imorgon (vill inte åka med moppen på 90vägen när det är mörkt..). Så vi beställde thaimat samtidigt som vi kollade på Dumma Mig. Sen pratade vi, kollade på Skönhets fällan och Veterinärerna innan jag och Emelie rörde oss emot Bollerup efter en av de bästa helgerna. 
("Tacokväll", "Kåmpis #rex", "Godmorgon", "Turbo var duktig", "Thaikväll". - Lite utav min snapchat-helg!)



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se