Jag älskar dig.

 
Film från idag. Den här hästen slutar inte överraska mig!
Först åker jag till Frida och Emelie, vi lastar Harry och Turbo (tog med honom istället för Stampe). Harry går på som ett ljus och står i transporten helt stilla. 
När vi kommer fram får hästarna stå kvar i transporten medans vi går in i ridhuset och börjar ställa fram hindrerna. Han står hur snällt som helst. 
 
Sen lastar vi bara ut honom och han går med sååå försiktiga steg ner för rampen, går in i ridhuset och är inte stressad överhuvudtaget! Så jag går runt lite med honom, över bommarna osv. Sen så skulle vi trava en gång men när jag släppte och tänkte låta honom springa själv blev han "mammaaa lämna mig inte!!", men vi föste på honom och sen tog Frida honom en gång, travade över och då gick han superfint! 
 
Sen fick han börja hoppa efter några gånger som han galopperat över bommarna. Han var sååå duktig och de två sista gångerna var han så himla duktig på. Längtar tills nästa gång då vi ska börja höja lite också! Han kliver över det här, tar inte i alls! 
 
Sen tog Emelie ut honom och longerade lite när vi satt på sadel och träns. Frida hoppade upp, skrittade och travade lite på honom. Han brydde sig inte?! Denna häst alltså.. 
 
Sen fick jag hoppa upp. Alltså den känslan. Jag har suttit på sååå många olika hästar, unga, gamla, små och stora, men aldrig har jag känt denna känsla. Jag satt på min häst jag ska utbilda själv, oh my.. Sen skrittade vi runt lite och han var så snäll, börjar nästan undra om Sören verkligen gav oss den galna tvååringen, eller om han råkade ge oss en sjuåring som gjort allt innan... 
Nej, nu är det på riktigt. Treårstestet närmar sig med stormsteg och det känns bara bättre och bättre för varje dag, åhh min fina!
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se