Promenad och riden

Hej!
Igår så åkte jag till Emelie och så gick vi bara en promenad med Harry själv eftersom han alltid haft sällskap innan. Emelie trodde inte ens vi skulle få fram honom, men han gick så snällt fram och lyssnade på nästan allt jag sa! Såå skönt för då vet jag att han inte är en sån som måste ha sällskap! - Sköönt!
 
Idag så stannade jag hemma ifrån skolan för hade sååå ont i kroppen och halsen, men eftersom jag kände mig lite bättre så åkte jag till Harry vid tjugo över tre cirka. Där började vi med att rida hästarna. Jag tog Turbo, Emelie tog Konjak och Frida tog Emelies nya häst "Pottan". Supermys trav/skrittur på kanske en timme? 
Iallafall så tog vi sen ut Harry, det började mörkna regält så han var lite skeptiskt, men var snäll. Så vi tog på sadeln, tränset och repgrimman, gick en kort promenad och när vi vände så drog vi ner stigbyglarna och spände gjorden lite mer. Han brydde sig inte (ovanligt)... 
 
När vi kom ner till stallet igen så hoppade Frida upp och sen ledde Emelie runt dem två några varv. Reaktion från Harrys sida = 0. 
Vet inte vad det är med honom, iiinget stör honom?! Världens finaste tvååring ♥
Om allt går som planerat på lördag ska vi först löshoppa honom och Stampe, sen ska jag få sitta upp. Läääängtar!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se