Sveriges lugnaste tvååring.

Jag har verkligen Sverigest coolaste tvååring. 
Idag satte jag på täcket som om det var ingenting, han brydde sig inte ens. Och första gången han såg ett täcke var i onsdags när han träffade Konjak och Turbo för första gången. Annars har han aldrig sett ett, och han har verkligen aldrig haft ett på sig. 
Men idag tog jag på det (spände inte gjordarna), lät honom ha det i en halv minut och tog sedan av det, bara för han skulle få känna och ha det på sig. 
Sen testade jag även om han tyckte om Jello Ball som jag köpte till honom för ett tag sen för runt 400:-. Den var dock helt ointressant förutom när jag kastade iväg den, jo tack Harry för du uppskattar det man köper... 
 
Innan jag gick till honom mötte jag också Konjaks ägare, fick låna sårspray utav henne då Harry har tre sår som inte ser så fina ut. Hennes kommentar var att det kunde vara lite obehagligt för dem då det kunde svida till. Men när jag tog på det på honom, stod han still och brydde sig inte ens.. 
 
Nej, fortsätter han såhär kommer inridningen bli hur lätt som helst. Ska dock låta honom ta det lugnt imorgon och bara borsta lite, sen på Tisdag ska jag och Frida testa olika bett på honom för att se vilket storlek han har. Efter det ska jag köpa ett rakt fullcheek, novabett och ett annat helt rakt. 
Harry från idag, min fina.


Postat av: Josäfin Andersson

så roligt att det går så bra :D

Svar: Jaa! Är såå nöjd över honom! Min plutt <3
Linn Olsson-Park

2015-10-07 @ 12:41:28
URL: http://jossanamigo.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se