Han är ju lite gullig

Harry fick vila idag eftersom jag släppte honom i ridhuset i måndags och vi var ute och fotade i ca en timme igår. Så idag fick han komma ut strax innan 10 och in strax innan 16. Alldeles för kort egentligen, men man kan säga att han ville in.. Vattnet fryser så otroligt snabbt i hagen och idag kunde jag inte ens fylla på då jag inte hittade baljan under all snö. 
Men han drack som tusan när han kom in, så det kändes iallafall bra att han dricker när han har mölighet. Imorgon tar Stina ut honom tidigt, så vid lunchtid ska jag gräva fram baljan och fylla på med varmvatten! 
 
Förhoppningsvis kommer också Frida upp imorgon. Tror vi ska rida, men vi får se. Så mycket snö just nu, hon kanske inte ens kommer fram! 
Var så sur på snön och plogarna imorse. Dem hade inte plogat hos mig, så jag fick gå (utan att överdriva) halva vägen till stallet med snö upp till knäna. Och då jag inte har den bästa kondisen = anfådd. Usch. Men dem kom senare när jag skulle gå upp för att mocka, så behövde bara gå igenom det fram och tillbaka till stallet första gången... 
 
Nej usch, nu får snön ta slut. Vi behöver inte mer! 
Charmig Harry som lessnade på att stå still och ville ut i hagen och äta lunch. 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se