Prov på prov

Stress är bara förnamnet vad jag känner just nu. Hade prov i torsdags på ridning. Vi skulle förklara exakt hur hästen ska vara i kroppen, hur benen går, vilka hjälper man ska använda och vilket syfte i bak- och framdelsvändning, skänkelvikning och ryggning... Tror det gick bra, men har fått plugga in det hela veckan.. Sen har vi prov på tisdag på djurens biologi vilket jag känner stor stress inför då jag förstår nada. Men men, bara att plugga järnet nu och hoppas på det bästa. 
 
Därför har bloggningen blivit seg. Legat efter med svenskan också då jag missade en inlämning, men gjorde klart den igår och skickade in. Harry bet sig i tungan/kinden häromdagen också när Annika skulle tömköra honom. Riktigt äckligt såg det ut, men nu är han sitt gamla glada ja igen! 
 
Nej, idag har jag fem hästar att ta hand om. + att det är öppet hus och jag ska rida en utav skolhästarna. Ville egentligen ha Diamond, men eftersom han kan få sina "ryck" ibland (han har aldrig haft det med mig förutom när jag rider barbacka hehe), så ville dem inte ha med honon. Utan jag fick ta E-type istället. Inte min typ på häst, alldeles för... Ja, vad ska man säga.. Tråkig? Gör allt man ber honom om.. Man får för mycket gratis för att jag ska tycka han är en intressant häst. Men det blir nog bra. Hade varit sur om det varit en ridlektion jag fick honom, men nu är det "uppvisning" och jag vill visa det bästa av mig, så får vara nöjd! 
Har fortfarande så sjukt ont i ryggen och i hela kroppen, så det är nog skönt att ha en lite "lättare" häst också. 
Harry och Annika! Han mäter förresten hela 160 (159,5)cm nu! 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se