Skåneland och en häst som tror han kan passage

Hej!
Trodde jag hade bloggat i lördags(?) men det hade jag tydligen inte. 
Iallafall, red årets första ridtur på Baileys då. Huuur mysigt som helst! Trots att hon försökte bocka och sparka bakut för att få av mig.. ;) 
Igår åkte jag tillbaka till Skåne. Frida hämtade mig på flygplatsen och sen åkte vi till Willys och inhandlade lite mat så jag klarar mig i veckan. 
Sen gick jag och myste med min häst. Pratade med Malou om hästarna och att vi ska ut och fota i veckan! (Ska se om hon hinner imorgon, det ska eventuellt bli snö här!) 
Harry har då aldrig pussat mig så mycket som han gjorde igår, han bara tryckte upp mulen i mitt ansikte och var sååå söt! 
 
Idag så morgonfodrade jag först vid 5:40, sen vid 11 åkte jag och Frida in till Granngården, handlade foder till hennes hästar och jag inhandlade en magic brush, ny hink då han tagit sönder sin förra, en ny balja då hans förra flygit iväg, schampoo, svamp, vattendunk, och pälsglans. 
När jag tog in Harry idag såg jag redan innan att han var väldigt spänd och heeela vägen in så gick han "passage", riktigt fint gick han faktiskt. Dock var det j ej possitivt om man tänker på att han endast gick så "fint" för att han var spänd.. Men nu vet jag iallafall att han kan ;) 
Det jobbigaste var dock att han flög ut på vägen när det kom en bil typ 15meter bakom.. Tur var dock att bilen hann stanna i tid och jag kunde smita in mellan två byggnader... Hästjäkel. 
 
Hade planerat att gå en promenad, men eftersom han var så spänd ville jag inte riskera något. Så jag släppte honom i ridhuset istället. Trodde han skulle ha överskottsenergi som tusan, men han stannade och bara tittade på mig som jag var dum i huvudet haha! Tränade även på att buga, han börjar förstå att han ska backa när jag lyft upp benet när jag petat med spöet, nu ska han bara lära sig att gå ner hela vägen!
 
Sen fick Harry duscha för första gången i hans liv! Han var überduktig! Förväntade mig verkligen inte det! Men gud så duktig han var! Dock började han ställa sig när min klasskompis kom in med sin häst efter en ridtur.. Han får lite panik när hästar går förbi och han inte får följa med... Men jag gjorde klart honom och i slutet hade han lugnat ner sig igen och fick svansen flätad och sitt ylletäcke han fick när jag fyllde år på sig! 
 
Ska upp och kvällsfodra om några timmar, ska byta till fleecet om han inte torkat, sen ska jag hem och sova. Såå trött redan nu!
Bilder från idag, svettig Harry



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se