Löshoppning och prov

Hej!
Vi löshoppade i lördags istället för att rida. Gick hur bra som helst! Harry var otroligt duktig och vi höjde upp till 130cm ett språng, sen sänkte vi bara för vi ville att han skulle hoppa upp sig en gång. 
Igår var första skoldagen, vår engelskalärare är sjuk så vi hade bara en lektion. Sköönt! Det var ridning och jag hade Rachel. Stissig liten ung dam. Mysig och rida, men efter att de stått i 10dagar (pga lovet) så blev hon lite extra spänd. Men i slutet blev det rikitgt bra! 
 
Idag var det djurens biologi, matte och sist svenska. Och vid fem sprang jag till läxhjölpen för att göra provet jag missade då jag var borta fredagen innan lovet. Det gick super! Min lärare rättade det på en gång och jag fick B! Riktigt nöjd över mig själv! Nu är det bara två restprov kvar och sen är jag friiii! Ska planera in när jag ska göra det också, men vi får se. Ska försöka göra det så snabbt som jag känner att jag är redo iallafall. Men Natalie har åkt hem idag då hon ska försöka fixa körkortet imorgon och torsdag, så jag får vänta tills nästa vecka innan jag kan börja plugga på det andra provet då hon är min bästa plugghjälpare. 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se